Selecteer een pagina

Voetbal clinic voor meisjes

 

 

De voetbalvereniging Sliedrecht organiseert op woensdagmiddag 29 maart a.s. een voetbal clinic voor de meisjes uit de groepen 5 tot en met 8 uit het basisonderwijs.
Het meisjes-/vrouwen voetbal is landelijk in opmars en de vv sliedrecht wil daar ook een stimulans aangeven. Omdat verder in april het jaarlijkse schoolvoetbal toernooi weer plaatsvindt is gekozen om daarvoor een clinic te geven voor de meisjes.
De opzet is om op een leuke en speelse wijze nader kennis te maken met het voetballen. Dit zal gebeuren met allerlei interessante oefeningen.

De clinic wordt gegeven door een aantal speelsters van het vrouwen 1 team en een aantal trainers van de meisjes-teams van de vv sliedrecht

 

De middag start om 14.00 uur op de velden van de v.v. sliedrecht. Er wordt verzameld in de kantine en de clinic duurt tot circa 15.30 uur. De deelname is gratis maar een ieder wordt wel gevraagd sportkleding aan te trekken en gym- of voetschoenen mee te nemen.
Deze week zal op de basisscholen ook nog flyers worden uitgedeeld om verder aandacht voor de clinic te verkrijgen.

De organisatie wil graag weten hoeveel meisjes mee doen en daarom is het verzoek om zich vooraf  op te geven. Dit kan tot en met 23 maart 2017.

Meisjes uit de groepen 5 tot en met 8 die willen meedoen kunnen zich aanmelden door een email te sturen aan vvsliedrechtvrouwen1@gmail.com onder vermelding in welke groep ze zitten.

 

Wij hopen woensdagmiddag 29 maart 2017 vele meisjes aan te treffen om nader kennis te maken met het voetbalspel.