Selecteer een pagina

SUCCESVOL BAGGERCUP TOERNOOI v.v. SLIEDRECHT

Op zaterdag 4 en zondag 5 juni werd door de voetbalvereniging Sliedrecht de tweede editie van het internationale Baggercup Toernooi gehouden. Op het Sportpark De Lockhorst streden 44 teams uit 5 verschillende landen in 3 leeftijds- categorieën om de hoogste eer. Een perfecte organisatie en prima voetbalweer zorgden voor een heerlijk sfeertje waarbij het pleintje voor de kantine was omgetoverd tot een gezellige braderie met diverse kraampjes met sportartikelen en etenswaar. De meeste buitenlandse deelnemers uit o.a België, Duitsland, Engeland en Kroatië verbleven dit weekend in grote legertenten die op het trainingsveld stonden opgesteld. Enkele maakten gebruik van hotel accommodatie in de buurt.

bagger7 bagger1 Na het succes van de eerste editie in 2015 kan de organisatie weer terugkijken op een bijzonder geslaagd evenement dat wellicht de komende jaren een vaste plaats op de agenda zal krijgen.